Spice up your trip!

Een rondreis door West-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Paardrijden in Big Bend NP 

Paardrijden_Big_BendHeb je je altijd al als een cowboy willen voelen die zittend op een paard met een grasspriet tussen z’n tanden uitkijkt over het onherbergzame terrein? Dan is een paardrijtocht door Big Bend National Park de uitgelezen mogelijkheid om dit te doen! Je wordt door een ervaren gids meegenomen door het park, waarbij je onderweg informatie krijgt over het landschap. Tijdens de tocht is er genoeg tijd om foto’s te maken. En dit nationale park biedt genoeg mogelijkheden tot het maken van mooie foto’s. Er zijn verschillende opties voor tochten. Bijvoorbeeld een tocht tijdens de zonsondergang, waarbij je de schitterende kleuren van de rotsformaties ziet veranderen als de zon langzaam onder gaat. Op en top genieten en beleven op één van Texas’ mooiste locaties.
Indicatieprijs:    € 107,- p.p. 
Duur:                Circa 4,5 uur


JFK Assassination & Museum Tour 
Wijntour FredericksburgOp 22 november 1963 werd John F. Kennedy in Dallas doodgeschoten tijdens een parade door de stad. In deze tour krijg je een uitgebreide rondleiding langs alle plaatsen die te maken hebben gehad met deze aanslag die voor altijd een mysterie zal blijven. Je bezoekt uiteraard de plaats van de aanslag en de locaties die in de loop van de jaren zijn gebouwd om deze aanslag niet te laten vergeten. Ook wordt er meer verteld over de mogelijke schutters en waarom er zoveel controverse is ontstaan rondom deze aanslag. De tour brengt je ook naar de locatie waar de mogelijke schutter van de aanslag heeft gestaan, wat nu is omgebouwd in een museum. 
Indicatieprijs:    € 72,- p.p. 
Duur:                Circa 3,5 uur

Wijntour in Fredericksburg 

Wijntour Fredericksburg Fredericksburg is het epicentrum van de wijngaarden in Texas. In de omgeving zijn meer dan 50 verschillende wijngaarden te vinden. Met deze wijntour bezoek je drie verschillende wijngaarden waar je verschillende soorten wijn kan proeven. De Texaanse wijn is in opkomst de afgelopen jaren en dit zorgt voor veel verscheidenheid in wijnsoorten. Er worden hier meer dan 50 verschillende wijnsoorten gemaakt. Tijdens de tour heb je voldoende tijd om de wijn te proeven en eventueel wat voorraad in te slaan om mee naar huis te nemen. De lunch is inclusief wat wel nodig is bij het proeven van de verschillende wijnen.
Indicatieprijs:    € 110,- p.p. 
Duur:                Circa 5,5 uur    


Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Roadtrippen in Texaanse sferen

Cowboys, BBQ & Pick-ups

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know