West Deluxe - West Amerika

In korte tijd het favoriete rondje

1 Aankomst Los Angeles Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Los Angeles. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Los Angeles - Palm Springs 172 km

De eerst stop is Palm Springs. Een vakantieoord voor de welgestelde waar je bijvoorbeeld lekker kunt wandelen, golfen tennissen of paardrijden

3 Palm Springs - Grand Canyon 655 km

Een bezoek aan de Grand Canyon is één van de hoogtepunten van deze reis. Bij binnenkomst in het park ontvang je een plattegrond met alle hotspots en diverse routes.

4 Grand Canyon - Page 175 km

De stad Page is je uitvalbasis deze dag. Je kunt vandaag een bezoek aan Lake Powell brengen en de must see’s zijn de Antelope Canyon en de Horseshoe Bend Overlook. Je logeert in het luxueze resort Amangiri dat midden in een woestijnlandschap ligt.

5 Page - Bryce Canyon 240 km

In Bryce Canyon Park bewonder je de ‘hoodoos’, fantastische en kleurrijke vormen van rotsen. Naast verkenning per auto zijn er ook verschillende wandelroutes.

6 Bryce Canyon - Las Vegas 420 km

De weg naar de ‘City that never sleeps’ is onvergetelijk. Vanuit de woestijn duikt de bruisende wereldstad ineens op. De natuur maakt plaats voor show, glitter en glamour. Je slaapt in een chique hotelkamer van het bekende Wynn Resort.

7 Las Vegas 0 km

Je hebt een hele dag om je ogen uit te kijken op bijvoorbeeld ‘The Strip’, in één van de vele casino’s of bezoek een spectaculaire show.

8 Las Vegas - Death Valley 198 km

Amerika, een land van uiterste en dat zegt het contrast tussen Las Vegas en Death Valley heel duidelijk. Je rijdt door een prachtig landschap, het droogste, warmste en laagste park in de USA.

9 Death Valley - Mammoth Lakes 329 km

Tussen de prachtige bergen vind je hier meer dan 100 meren en riviertjes. Je kunt hier vissen, kajakken, paardrijden, fietsen, wandelen en nog veel meer!

10 Mammoth Lakes - Yosemite 66 km

Watervallen, granietrotsen en oerwouden geven vorm aan de schoonheid van Yosemite, wat door veel mensen beschouwd wordt als het mooiste park ter wereld.

11 Yosemite 0 km

Er zijn in dit park verschillende routes te rijden waar je langs mooie uitzichtpunten komt. Hoogtepunten zijn Glacier Point en de Tioga Pass.

12 Yosemite - San Francisco 265 km

Je komt vandaag aan in San Francisco, één van de meest Europese steden. Er zijn veel bezienswaardigheden te voet te bezoeken, vraag een stadsplattegrond in je hotel. Je logeert in The Argonaut Hotel.

13 San Francisco 0 km

Breng vandaag bijvoorbeeld een bezoek aan Fisherman’s Wharf, de Golden Gate Bridge of Alcatraz Island.

14 San Francisco - Carmel 196 km

Carmel ligt op Monterey, een schiereiland met eindeloos veel mogelijkheden. Ga het water op, geniet van een wijnproeverij of gewoon een dagje ontspannen aan zee.

15 Carmel - Santa Monica 517 km

Je kunt deze laatste vakantiedag invullen zoals je wilt. Een lekkere stranddag of winkelen in de boetiekjes en dineren in één van de vele restaurantjes hier. Je verblijft in het bijzondere Shutters on the Beach Hotel dat direct aan het strand ligt.

16 Vertrek Santa Monica / Los Angeles Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Je overnacht in luxe 4 of 5 sterrenhotels. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Reis door Californië, Arizona en Nevada

Luxe in bijzondere hotels zorgen voor een onvergetelijke reis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know