Spice up your trip!

Een rondreis door West-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bike the Golden Gate

Bike the Golden GateVerken de wereldberoemde Golden Gate Bridge per fiets! Voor een ontspannen fietsroute vertrek je vanuit Fisherman’s Wharf, door verschillende stadswijken, naar diverse hoogtepunten. Samen met een gids rijd je langs de kustlijn waarbij je kans maakt op het spotten van dolfijnen in de baai van San Francisco.  Tijdens de fietstour krijg je van een gids alle ins en outs te weten over de stad en haar bezienswaardigheden, zodat er ook een educatief tintje aan het uitje zit! Als kers op de taart steek je de iconische rode brug over, de Golden Gate Bridge! Na de oversteek heb je tijd om op je gemak het schilderachtige Sausalito te verkennen. Per ferry keer je weer terug naar het startpunt van de fietstocht.  
Indicatieprijs:    € 48,- p.p. 
Duur:                Circa 3 uur

Surfles Santa Monica
Surfles Santa MonicaHeb jij wel eens surfers over de meest hoge golven zien surfen? En wil je dit eens zelf proberen? Dan ben je op het strand van Santa Monica aan het juiste adres. Onder begeleiding van een professionele surfleraar worden het hele jaar door lessen aangeboden voor alle leeftijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je de beste golven kunt pakken en hoe je kunt gaan staan op een surfplank. De surfleraar zorgt voor een wetsuit en surfplank. Geniet van een dagje aan het strand van Santa Monica en met een beetje geluk maak je kennis met dolfijnen in het water!   
Indicatieprijs:    € 122,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Antelope Canyon Tour 
Antelope Canyon TourBen jij tijdens je rondreis in West-Amerika op zoek naar avontuur en natuurpracht? Maak dan een tocht door de Antelope Canyon, vlakbij het plaatsje Page. De Antelope Canyon is echt een natuurwonder. Je kunt samen met een Navajo indiaan als gids een wandeling door de diepe gleuven in de grond maken. Je loopt op de bodem van de kloven en tussen de steile rotswanden. Het zonlicht dat door de gleuven naar binnen schijnt zorgt voor een prachtige lichtinval die de kleuren van de rotsen in vele tinten oranje doet veranderen. De Navajo indiaan brengt je naar de mooiste plekjes in de kloof en zal je meer informatie geven over dit bijzondere natuurwonder. 
Indicatieprijs:    € 38,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur

Sonoma Wine Country Bike Tasting Tour
Antelope Canyon Tour
Als echt wijnliefhebber mag je deze excursie niet overslaan. Samen met een culinaire gids bezoek je tijdens een ontspannen fietstocht 3 of 4 verschillende 'wineries'. Deze fietsexcursie is inclusief wijnproeverij en lunch, dus laat je verrassen door de smaak van Californië! 
Indicatieprijs:    € 147,- p.p. 
Duur:                Circa 4 uur

Ballonvaart in Temecula
Antelope Canyon TourLaat je verrassen door een ballonvaart in Temecula! Vanaf grote hoogte kun je de populaire wijnvelden bekijken die tot aan de horizon lijken te reiken. Een 'once in a lifetime' ervaring als je het ons vraagt! 
Indicatieprijs:    v.a. € 177,- p.p. 
Duur:                Circa 2,5 uur

 

 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

 

West Amerika op zijn best

Wereldsteden en overweldigende natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know