Cruise America

Cruise America

De grootste camperverhuurder van Amerika

Cruise America biedt 4 typen campers aan, allen met een benzinemotor. De campers zijn type ‘C’ voertuigen, dat staat voor ‘Cab-over'. Het handige ruimtebesparende bed boven de cabine maakt deze campers compact en makkelijker te rijden. Alle campers zijn uitgerust met een koelkast, een vriezer,een kookplaat, een magnetron en keukenkasten voor de opslag van voedsel. Daarnaast zijn de campers uitgerust met een douche, wastafel en een toilet. Het afvalwater van de badkamer en de keuken wordt opgeslagen in twee reservoirs zolang je niet bent aangesloten op de afvoer van een standplaats. Alle campers hebben stuurbekrachtiging, rembekrachtiging en een automatische versnellingsbak. Het rijden met een automaat heb je binnen de kortste keren onder de knie, het is namelijk erg makkelijk en bovendien zeer comfortabel.

C19 Compact Camper
Een recente toevoeging aan de vloot is de aerodynamische en zuinige C19. Deze ‘groene machine’ van Cruise America is relatief smal waardoor deze geparkeerd kan worden in een normaal parkeervak. Deze camper is met zijn ruime tweepersoonsbed boven de cabine, keuken en alle andere faciliteiten zeer geschikt voor 2 personen. Tevens herbergt de ombouwtafel in de keuken een kinderbed dat geschikt is voor een jong kind.


       

 

C21 Compact Plus Camper 
Deze nieuwe camper binnen de vloot is ideaal voor jonge gezinnen. Zuinig in gebruik en smal genoeg zodat deze in een normaal parkeervak past. Te huur in Zuidwest-Amerika en met een vast bed boven de bestuurderscabine en een eethoek die binnen no-time tot een tweepersoonsbed kan worden gemaakt.


                   

  

C25 Standaard Camper
De medium camper, de C25, is al jaren een trouw model in de vloot. Met een hoekbed achterin en een tweepersoonsbed boven de cabine is deze camper ideaal voor 2 koppels of een familie van maximaal 5 personen. Net als in de C19 is de keukentafel om te bouwen tot een kinderbed.

       

    

C30 Grote Camper
De C30 is de grootste camper in de vloot. Bijzonder in dit type is de grote gescheiden slaapkamer achterin met een 1,52 meter breed bed. Er is ook een tweepersoonsbed boven de cabine, een slaapbank en een tot kinderbed ombouwbare keukentafel. In de C30 is de douchecabine afgescheiden van het toilet.

 

           


Truck Camper
Deze  camper in de vloot is geschikt voor maximaal 3 personen. Een hele compacte camper die bovenop een truck is uitgebouwd. De Truck Camper is verkrijgbaar vanuit Los Angeles, San Francisco, Seattle, Salt Lake City, Denver, Las Vegas, Phoenix & Anchorage.

      

 • C19 - Compacte camper voor 2 personen
 • C21 - Compacte camper voor 4 personen (2volwassenen en 2 kinderen)
 • C25 - Standaard camper max. 5 personen
 • C30 - Grote camper max. 7 personen
 • Truck Camper - max. 3 personen
Tip!
Christiaan Haans

Wat is er leuker dan de dag eindigen met een BBQ op de camping! Op bijna alle camperplekken zijn voorzieningen om te bbq-en.

Michael Bovendeaard
| Amerika Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Adembenemende routes

Ultieme vrijheid tijdens je rondreis door Amerika

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know