Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Highlights of the West - West Amerika

Alle hoogtepunten van West Amerika in één route


West Amerika is één van de meest populaire regio’s in de Verenigde Staten voor het maken van een rondreis. Bezoek in één reis namelijk de meest populaire wereldsteden zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Daarnaast bezoek je unieke en diverse natuurparken, wat dacht je van de Grand Canyon, Arches National Park en Yosemite.

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper.

Je reist door vier staten, van Californië via Arizona, Utah en Nevada weer terug naar Los Angeles. Natuur en cultuur combineren elkaar prima. Bovendien rij je een onvergetelijk route langs de Californische kust. De Highway One brengt je van San Francisco naar Monterey en Morro Bay naar Los Angeles. Vanuit hier pak je het vliegtuig weer terug naar huis. Steeds weer zal je weer versteld staan van de grote verschillen die deze rondreis te bieden heeft, echt waar, dit is West-Amerika op zijn best!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.399,-
advies op maat offerte

West Amerika op zijn best

Wereldsteden en overweldigende natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know