Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Highlights of the West - West Amerika

In korte tijd het favoriete rondje

1 Aankomst Los Angeles Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Los Angeles. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Los Angeles - Laughlin 465 km

Vandaag is het een reisdag met Laughlin als tussenstop. Je kunt ervoor kiezen langs het Mojave National Preserve te rijden, een afwisselend woestijnlandschap.

3 Laughlin - Grand Canyon 325 km

Een bezoek aan de Grand Canyon is één van de hoogtepunten van deze reis. Bij binnenkomst in het park ontvang je een plattegrond met alle hotspots en diverse routes.

4 Grand Canyon - Page 175 km

De stad Page is je uitvalsbasis deze dag. Je kunt vandaag een bezoek aan Lake Powell brengen en de must see’s zijn de Antelope Canyon en de Horseshoe Bend Overlook.

5 Page - Bryce Canyon 240 km

In Bryce Canyon Park bewonder je de ‘hoodoos’, fantastische en kleurijke vormen van rotsen. Naast verkenning per auto zijn er ook verschillende wandelroutes.

6 Bryce Canyon - Las Vegas 420 km

De weg naar de ‘City that never sleeps’ is onvergetelijk. Vanuit de woestijn duikt de bruisende wereldstad ineens op. De natuur maakt plaats voor show, glitter en glamour.

7 Las Vegas 0 km

Je hebt een hele dag om je ogen uit te kijken op bijvoorbeeld ‘The Strip’, in één van de vele casino’s of bezoek een spectaculaire show.

8 Las Vegas - Death Valley 198 km

Amerika, een land van uiterste en dat zegt het contrast tussen Las Vegas en Death Valley heel duidelijk. Je rijdt door een prachtig landschap, het droogste, warmste en laagste park in de USA.

9 Death Valley - Bakersfield 365 km

Live muziek, musea, unieke restaurants en meer staat je te wachten in Bakersfield, de stad is een goede uitvalsbasis voor de machtige Sierra Nevada Mountain regio.

10 Bakersfield - Yosemite 275 km

Watervallen, granietrotsen en oerwouden geven vorm aan de schoonheid van Yosemite, wat door veel mensen beschouwd wordt als het mooiste park ter wereld.

11 Yosemite 0 km

Er zijn in dit park verschillende routes te rijden waar je langs mooie uitzichtpunten komt. Hoogtepunten zijn Glacier Point en de Tioga Pass.

12 Yosemite - San Francisco 265 km

Je komt vandaag aan in San Francisco, één van de meest Europese steden. Er zijn veel bezienswaardigheden te voet te bezoeken, vraag een stadplattegrond in je hotel.

13 San Francisco 0 km

Breng vandaag bijvoorbeeld een bezoek aan Fisherman’s Wharf, de Golden Gate Bridge of Alcatraz Island.

14 San Francisco - Morro Bay 375 km

In Morro Bay kun je genieten van een ontspannen dag aan het strand, of breng bijvoorbeeld een bezoek aan Morro Bay State Park.

15 Morro Bay - Los Angeles 325 km

Weer terug in LA! Je kunt deze laatste vakantiedag invullen zoals je wilt. Een bezoek aan Beverly Hills, shoppen op Rodeo Drive of nog een stranddag bij Venice Beach.

16 Vertrek Los Angeles Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

West Amerika op zijn best

Wereldsteden en overweldigende natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know