Spice up your trip!

Een rondreis door West-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Cirque du Soleil show in Las Vegas
Cirque du Soleil show Las VegasVan alle shows in Las Vegas maken de shows van Cirque du Soleil wellicht de meeste indruk! Er zijn op dit moment ongeveer acht verschillende shows in Las Vegas te bewonderen. In de shows staan theater, muziek, acrobatiek, magie en circus centraal. Wij raden je aan om van tevoren tickets te reserveren om verzekerd te zijn van het bijwonen van deze onvergetelijke ervaring want deze shows zijn zeer gewild!
Indicatieprijs:    variërend per show
Duur:                variërend per show

Jet Ski over Lake Tahoe
Jet Ski Lake TahoeSteek met hoge snelheden het Lake Tahoe over met een jetski! Race, met de wind in je gezicht, tegen je reisgezelschap. Een unieke belevenis! Of kies je er voor om verschillende stops te maken bij hotspots en alle leuke strandjes rondom het meer? Maak met je waterscooter zeker een rondje bij Emerald Bay en geniet van alle natuurpracht aan de oevers. 
Indicatieprijs:    € 126,- 
Duur:                Circa 1 uur

Hoover Dam Tour
Hoover Dam TourJe verzamel in het centrum van Las Vegas voor een halve dagexcursie naar Hoover Dam. Deze gigantisch hoge stuwdam ligt op 45 minuten rijden van Vegas. Onderweg vertelt een lokale gids je allerlei weetjes over de Hoover Dam. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat deze stuwdam zoveel energie opwekt dat het gemakkelijk het hele centrum van Las Vegas kan voorzien van energie. Eenmaal aangekomen bij de Hoover Dam krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij deze energiecentrale en zult versteld staan van de grootsheid van dit bouwwerk. 
Indicatieprijs:    € 70,- p.p.
Duur:                Circa 4,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Reis door Californië, Arizona en Nevada

Luxe in bijzondere hotels zorgen voor een onvergetelijke reis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know