Spice up your trip!

Een rondreis door Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Zipline Desert Tour bij Las Vegas
Zipline Desert Tour Las Vegas
Heb jij op je bucketlist een spectaculaire kabelbaan staan? Dan is dit wat voor jou! Vanaf de top van een berg, in de woestijn nabij Las Vegas, kun je naar benden glijden vanuit een prachtig vogelvluchtperspectief. Er zijn verschillende afstanden mogelijk waarbij er snelheden tot wel 80 km per uur bereikt kunnen worden! Met de frisse wind door je haren geniet je van panoramische uitzichten op Red Mountain terwijl je als een vogel door de lucht vliegt. 
Indicatieprijs:    € 139,- p.p. 
Duur:                Circa 4 uur

Surfles Santa Monica
Surfles Santa MonicaHeb jij wel eens surfers over de meest hoge golven zien surfen? En wil je dit eens zelf proberen? Dan ben je op het strand van Santa Monica aan het juiste adres. Onder begeleiding van een professionele surfleraar worden het hele jaar door lessen aangeboden voor alle leeftijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je de beste golven kunt pakken en hoe je kunt gaan staan op een surfplank. De surfleraar zorgt voor een wetsuit en surfplank. Geniet van een dagje aan het strand van Santa Monica en met een beetje geluk maak je kennis met dolfijnen in het water!   
Indicatieprijs:    € 122,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Hoover Dam Tour
Hoover Dam TourJe verzamel in het centrum van Las Vegas voor een halve dagexcursie naar Hoover Dam. Deze gigantisch hoge stuwdam ligt op 45 minuten rijden van Vegas. Onderweg vertelt een lokale gids je allerlei weetjes over de Hoover Dam. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat deze stuwdam zoveel energie opwekt dat het gemakkelijk het hele centrum van Las Vegas kan voorzien van energie. Eenmaal aangekomen bij de Hoover Dam krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij deze energiecentrale en zult versteld staan van de grootsheid van dit bouwwerk. 
Indicatieprijs:    € 70,- p.p.
Duur:                Circa 4,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Volg 'The Mother Road'

Van Chicago naar Los Angeles of andersom

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know