Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Family Roadtrip - West Amerika

Ontdek de highlights van Californië

1 Vertrek Los Angeles Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Los Angeles. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Los Angeles 0 km

Er is hier zoveel te zien en te beleven! Bezoek bijvoorbeeld Hollywood Boulevard met de in cement gedrukte handdrukken van wereldbekende sterren.

3 Los Angeles - San Diego 195 km

In San Diego is het heerlijk vertoeven. Geniet hier van het heerlijke relaxte sfeertje met een beetje surf-vibe... Vandaag misschien met het hele gezin een surfles nemen?

4 San Diego 0 km

Je voelt de Mexicaanse invloeden hier goed, en dit geeft deze kustplaats weer een hele andere sfeer dan andere stadjes.

5 San Diego - Palm Springs 215 km

De eerste top is Palm Springs. Een vakantieoord voor de welgestelde reiziger waar je bijvoorbeeld lekker kunt wandelen, golfen, tennissen of paardrijden.

6 Palm Springs - Sequoia NP 497 km

Dit park is het thuis van reuzen: reusachtige bergen, diepe ravijnen, en enorme bomen. Sequoia is het tweede oudste nationale park in de Verenigde Staten.

7 Sequoia NP 0 km

Giant Forest Area is een van de voornaamste bezienswaardigheden in Sequoia. Hier groeien vier van de vijf grootste Sequoia-bomen ter wereld.

8 Sequoia NP - Yosemite NP 205 km

Watervallen, granietrotsen en oerwouden geven vorm aan de schoonheid van Yosemite, wat door veel mensen beschouwd wordt als het mooiste park ter wereld.

9 Yosemite NP 0 km

Er zijn in dit park verschillende routes te rijden waar je langs mooie uitzichtpunten komt. Hoogtepunten zijn Glacier Point en de Tioga Pass.

10 Yosemite NP - San Francisco 265 km

Je komt vandaag aan in San Francisco, één van de meest Europese steden. Er zijn veel bezienswaardigheden te voet te bezoeken, vraag een stadsplattegrond in je hotel.

11 San Francisco 0 km

Breng vandaag bijvoorbeeld een bezoek aan Fisherman’s Wharf, de Golden Gate Bridge of Alcatraz Island.

12 San Francisco - Monterey 190 km

Monterey is een schiereiland met eindeloos veel mogelijkheden. Ga het water op, geniet van een wijnproeverij of gewoon een dagje ontspannen aan de kust.

13 Monterey - Santa Barbara 378 km

De laatste dagen ga je genieten in het zonnige Santa Barbara. Het doet hier een beetje Mediterraans aan.

14 Santa Barbara 0 km

Geniet lekker aan het strand, ga gezellig winkelen of bezoek de hotspots van de stad zoals enkele gebouwen met Spaans koloniale invloeden.

15 Santa Barbara - Los Angeles 153 km

Weer terug in LA! Je kunt deze laatste vakantiedag invullen zoals je wilt. Een bezoek aan Beverly Hills, shoppen op Rodeo Drive of nog een stranddag bij Venice Beach.

16 Vertrek Los Angeles Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.085,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.085,-
advies op maat offerte

Ideale route samen met je kinderen

Genieten, ontdekken en beleven

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know