Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Discover The West & The East

Discover The West & The East


Combineer een rondreis langs de hoogtepunten van West Amerika met een citytrip voorafgaand aan New York of Boston in het oosten van de USA. Loop over Times Square, fiets door Central Park en bekijk het Empire State Building in New York of verken Boston met de beroemde Freedom Trail om vervolgens af te reizen naar het westen van de Verenigde Staten. Sluit je een rondreis door West-Amerika graag af aan het strand van Florida? Ook dan hebben wij een mooie voorbeeldroute voor je bedacht.   

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper

'Discover The West & The East bestaat uit drie voorbeeldroutes: 

 1. Discover The West & New York: Je start jouw rondreis met een paar dagen citytrippen in NYC om daarna met een binnenlandse vlucht naar Denver te reizen waar je de Rocky Mountains gaat verkennen. Uiteindelijk vlieg je door naar Los Angeles en reis je richting San Francisco om te zien hoe mooi Californië is. 

 2. Discover The West & Boston: Hierbij start je jouw rondreis in de wereldstad Boston en na een paar dagen vertrek je met een binnenlandse vlucht naar Salt Lake City waar je in de omgeving o.a. Yellowstone National Park kunt bekijken. Je vliegt door richting Las Vegas waarvandaan je de staten Arizona en Utah gaat ontdekken. 

 3. Discover The West & Relax in Florida: deze voorbeeldreis is ideaal als je de highlights van Zuid-West Amerika wilt bekijken en daarna in Florida aan het strand jouw rondreis wilt afsluiten. 

Staat jouw droomroute niet bij deze voorbeeldreizen? Geen probleem, wij kunnen een route helemaal op maat samenstellen op basis van jouw wensen! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.759,-
advies op maat offerte

Rondreis West-USA i.c.m. New York, Boston of Florida

Combineer het westen met New York of andere regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know