Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door West-Canada en Hawaii is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Disneyland California

Disneyland California
Disneyland California is misschien wel de bekendste hotspot van Californië voor kinderen. Het pretpark, dat is gelegen in het plaatsje Anaheim, is zo groot dat je echt twee dagen uit moet trekken om alle attracties te bekijken. Dagelijks worden er feestelijke optochten gehouden in de Main Street USA waar je Disney figuren kunt ontmoeten en praalwagens kunt bewonderen. Je zult hier je ogen uit kijken van alle attracties die dit fantastisch themapark jou te bieden heeft. Ga jij mee naar ‘The Happiest Place on Earth’?
Indicatieprijs:    € 105,- p.p.
Duur:                Dagentree

Ice Explorer Glacier Tour & Glacier Skywalk
Ice Explorer Glacier TourRij je van Jasper naar Banff (of andersom) over de Icefield Parkway? Dan is de Columbia Icefield echt een ‘must stop’. Stap de Ice Explorer binnen en laat je over de met ijs en sneeuw bedekte bergen rijden. De Ice Explorer is een speciaal voertuig dat gebouwd is om ruige sneeuwlandschappen te doorkruisen. Deze sneeuwbusrit brengt je naar natuurlijke hoogtepunten van Canadian Rockies zoals de spiegelmeren Peyto Lake, Bow Lake en de Athabasca gletsjer. Op de terugweg maak je een stop bij de Glacier Skywalk. Je loopt hier over een glazen brug, 280 meter boven de grond, met een fantastisch uitzicht op de bergketen. Hier vormen de gletsjers het dak van de wereld en zweven de vogels onder je door!    Indicatieprijs:    € 70,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Surfles Santa MonicaHelikoptervlucht Kauai
Je helikoptervlucht begint met een vlucht naar de spectaculaire Hanapepe-vallei en gaat vervolgens verder naar Manawaiopuna, ook wel 'Jurassic Park Falls' genoemd. Vervolgens ga je de Olokele Canyon op voordat je verder gaat naar de oogverblindende Waimea Canyon, de beroemde "Grand Canyon of the Pacific", waar je vele verborgen watervallen zult verkennen. Als het weer het toelaat, bezoeken we Mt Waialeale, het hart van de oude vulkaan. Dit is de natste plek op aarde! Vliegen naar het midden van de krater met zijn 5000 meter hoge muren die erboven torenen en de 3000 meter hoge watervallen die je omringen, is een werkelijk ontzagwekkende afsluiting van je ECO-avontuur over het ‘Garden Isle’.
Indicatieprijs:    € 275,- p.p.
Duur:                Circa 1 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

 

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.275,-
advies op maat offerte

Canadese natuur & eilandhoppen op Hawaii

Een unieke combinatie tussen Amerika en Canada

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know