Beleef de Big Apple - New York

New York is één van de meest geliefde steden in de wereld, volop entertainment, fantastische winkelmogelijkheden, veel bezienswaardigheden en zoals men zegt, slaapt deze stad nooit.

Voor velen een 'bucketlist' bestemming, deze stad moet je één keer in je leven bezocht hebben. En heb je dat gedaan, dan keren velen nog heel vaak terug!


Wij helpen je graag met het samenstellen van je trip zodat je The Big Apple op zijn best leert kennen. We weten waar de beste, mooiste of meest luxe hotels liggen. We voorzien je van insider-tips zodat je stad als een echte New Yorker ervaart.

Ben jij een echte liefhebber van wereldsteden? Met deze voorbeeldreis kun je cityhoppen van Boston en New York naar Philadelphia en Washington DC. En dat allemaal per trein! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  


Combineer een bezoek aan deze stad heel gemakkelijk met een rondreis door:
West Amerika  Oost Amerika  Florida

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

The city that never sleeps

Eén van de meest geliefde steden in de wereld

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know