Spice up your trip!

Een rondreis door West-Amerika is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Antelope Canyon TourAntelope Canyon Tour
Ben jij tijdens je rondreis in West-Amerika op zoek naar avontuur en natuurpracht? Maak dan een tocht door de Antelope Canyon, vlakbij het plaatsje Page. De Antelope Canyon is echt een natuurwonder. Je kunt samen met een Navajo indiaan als gids een wandeling door de diepe gleuven in de grond maken. Je loopt op de bodem van de kloven en tussen de steile rotswanden. Het zonlicht dat door de gleuven naar binnen schijnt zorgt voor een prachtige lichtinval die de kleuren van de rotsen in vele tinten oranje doet veranderen. De Navajo indiaan brengt je naar de mooiste plekjes in de kloof en zal je meer informatie geven over dit bijzondere natuurwonder. 
Indicatieprijs:    € 38,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur

Boottocht walvissen spotten in Boston
walvistour Boston
Op korte vaarafstand van de haven van Boston ligt Stellwagen Bank. Een populaire locatie voor het spotten van bultrugwalvissen en vinvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Per supersnelle catamaran maak je een vaartocht naar het walvissengebied. Eenmaal bij Stellwagen Bank aangekomen is het goed rondkijken naar walvissen. Houd je verrekijker en camera dicht bij de hand voor wanneer er een walvis boven het wateroppervlak komt. Iedere keer dat je een walvis ziet beleef je een uniek moment!    
Indicatieprijs:     € 48,- p.p. 
Duur:                 Circa 3 uur

Helikoptervlucht over New York
Helikoptervlucht New York
Bekijk de beroemde skyline van New York vanuit de lucht! Zo zie je bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld terwijl je boven de Hudson rivier vliegt. Of bewonder het wereldberoemde Empire State Building op grote hoogte. De piloot geeft je tijdens de vlucht informatie over alles wat er vanuit de lucht te zien valt. Ontvlucht de drukke straten van New York en ervaar New York vanuit het luchtruim! 
Indicatieprijs:    € 183,- p.p.
Duur:                Circa 15 minuten

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Rondreis West-USA i.c.m. New York, Boston of Florida

Combineer het westen met New York of andere regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know