Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg t/m 30 maart gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Highlights of the East - Oost Amerika

Beleef Oost Amerika


Oost Amerika is een geweldige regio die het hele jaar door geschikt is om te bezoeken. Zowel de zomer als ook in het najaar en de winter, geniet je hier van al het natuurschoon dat de Niagara Falls, Shenandoah National Park, Finger Lakes en de Green Mountains te bieden hebben. Wereldsteden als New York, Washington en Boston natuurlijk niet ontbreken. Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten van de Verenigde Staten!

Deze rondreis begint met een bezoek aan twee wereldsteden, New York en Washington. Bezoek hier alle hotspots zoals het vrijheidsbeeld en het Witte Huis. Vervolgens brengt de route je naar het binnenland waar je meer leert over de geschiedenis van het land in o.a. Gettysburg. De laatste dagen geniet je met volle teugen van de rijke natuur, van de Niagara Falls tot aan de White en Green Mountains. Als afsluiten bezoek je Boston en vlieg je daarna weer terug naar Nederland.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.350,-
advies op maat offerte

Natuurschoon en werelsteden

Deze reis geeft je een prachtig beeld van het Oosten

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know