Discover The West & The East

Discover The West & The East


Combineer een rondreis langs de hoogtepunten van West-Amerika met vooraf een citytrip naar New York of Boston in het oosten van Amerika. Wandel over Times Square, fiets door Central Park en over de Brooklyn Bridge en geniet van de skyline vanaf het Empire State Building in New York. Verken Boston met haar beroemde Freedom Trail om vervolgens door te reizen naar het westen van de Verenigde Staten. Sluit je een rondreis door West-Amerika graag af aan het strand van Florida? Ook dan hebben wij een mooie voorbeeldroute voor je bedacht.   

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als met een camper

'Discover The West & The East bestaat uit drie voorbeeldroutes: 

 1. Discover The West & New York: Je start jouw rondreis met een aantal dagen naar keuze in New York om daarna te vliegen naar Denver. Hier ga je o.a. genieten van de Rocky Mountains. Last but not least vlieg je door naar Los Angeles en reis je richting San Francisco om te zien hoe mooi Californië is. 

 2. Discover The West & Boston: Hierbij start je jouw rondreis in het mooie Boston en na een aantal dagen naar keuze gaat de lucht richting Salt Lake City waar je o.a. Amerika's eerste nationale park, Yellowstone National Park, kunt bekijken. Je vliegt later richting Las Vegas waarvandaan je de staten Arizona en Utah gaat ontdekken. 

 3. Discover The West & Relax in Florida: deze voorbeeldreis is ideaal wanneer je de highlights van Zuid-West Amerika wilt bekijken en je rondreis wilt afsluiten aan een heerlijk strand in Florida. 

Staat jouw droomroute niet bij deze voorbeeldreizen? Geen probleem, wij kunnen een route helemaal op maat samenstellen op basis van jouw wensen! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Amerika-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Rondreis West-USA i.c.m. New York, Boston of Florida

Combineer het westen met New York of andere regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know