Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Beleef de Big Apple - New York

Stedentrip New York

1 Aankomst New York Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van New York. Per transfer word je naar je hotel gebracht voor je eerste overnachting.

2 - 4 New York 0 km

Je hebt drie volle dagen de tijd om alle hoogtepunten van het bruisende New York mee te pikken zoals Central Park, Empire State Building, Vrijheidsbeeld en Broadway.

5 Vertrek New York Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 925,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels van bovengemiddelde kwaliteit én met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

The city that never sleeps

Eén van de meest geliefde steden in de wereld

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know