Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Discover The West & The East

Discover The West & New York City

1 Aankomst New York Vlucht

Je komt aan op één van de luchthavens van New York. Je kunt met een taxi naar het hotel. Er gelden vaste prijzen voor de taxi's in New York, wat het overzichtelijk maakt. Je kunt vandaag nog de stad in om de typische New Yorkse vibe mee te krijgen. Zoek één van de vele restaurants op rondom het hotel. De reis is begonnen!

2 New York 0 km

New York is een stad waar ontzettend veel te doen is. Een aantal van de hoogtepunten zijn het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park en Wall Street. Maar de wijk Manhattan heeft voor ieder wat wils. Je zal je hier niet snel vervelen.

3 New York 0 km

Voor de afwisseling kun je overwegen, een fietsexcursie te maken. Deze kunnen we, Nederlands begeleid, voor je regelen. Of je brengt een bezoek aan één van de wereldberoemde musea van New York, zoals het Museum of Natural History.

4 New York - Denver Vlucht

Na een vlucht van ruim 4 uur bereik je Denver. De middag gebruik je om het gezellige centrum te gaan bekijken rondom 16th street.

5 Denver 0 km

Wij Nederlanders houden van fietsen, zo ook in het buitenland. Denver is ook heel geschikt om met een fietsexcursie te gaan ontdekken. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan de botanische tuin of genieten van het buitenleven in Cherry Creek State Park (20 km).

6 Denver - Estes Park 152 km

Een mooie rit door de natuur brengt je via het dorpje Nederland in Estes Park, uitvalsbasis voor Rocky Mountain National Park. Neem in de middag de Aerial Tramway omhoog voor een mooi uitzicht over Estes Park en een prima wandelgebied.

7 Ester Park 0 km

Je vervolgt vandaag je tocht door het Rocky Mountains National Park. De Trail Ridge Road is de mooiste autoroute in het park met een lengte van ruim 65 km. Een deel van het park is alleen te bezoeken met een pendelbus, maar dit deel is zeker de moeite waard. Geniet van dieren, meren en bergen in dit ruige deel van Amerika.

8 Estes Park - Idaho Springs 120 km

Je rijdt verder in zuidwaartse richting naar Idaho Springs, waar je de Mount Evans Scenic Byway op kunt rijden. Na 24 km bereik je de top op ruim 4 km hoogte, boven de bomengrens. Het uitzicht is heel surrealistisch. Je sluit het korte rondje weer af in Denver waar je de volgende dag doorvliegt naar de volgende bestemming.

9 Denver - Los Angeles Vlucht

Welkom in Californië in The City of Angels, Los Angeles! Deze stad is vooral beroemd als hoofdstad van de tv- en filmindustrie. Op de Hollywood Walk of Fame kan je een foto maken met de sterren die over een lengte van meer dan 2 kilometer te zien zijn. Of je maakt een ritje langs de gigantische villa's in Beverly Hills.

10 Los Angeles 0 km

Je rijdt vandaag naar het strand van Los Angeles. Op en rond de Santa Monica Pier vermaakt jong en oud zich. Maak bijvoorbeeld een fietstocht langs het strand op het speciaal daarvoor aangelegde fietspad. Als alternatief kan je één van de pretparken in de buurt van Los Angeles bezoeken, zoals Universal Studios of Disneyland.

11 Los Angeles - Las Vegas 461 km

Welcome to Las Vegas', staat er te lezen aan de kop van The Strip. En daar doen ze in Las Vegas alles aan, want je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is er. We love it! Onderweg naar Las Vegas kom je langs Barstow; voor de koopjesjagers staat hier een goede outlet mall.

12 Las Vegas 0 km

Je kan zelf invulling geven aan de keuze die je maakt tijdens je verblijf in Las Vegas. Zo kan je in Las Vegas uitstekend eten, winkelen en uiteraard gokken. Maar je kan ook naar een shooting range gaan of een helikoptervlucht maken over de hoogtepunten van Las Vegas. Je beleeft 'Sin City' op je eigen manier!

13 Las Vegas - Death Valley NP 228 km

Je verlaat Las Vegas in de richting van Death Valley National Park. Vlak voordat je het park binnengaat kun je linksaf naar Dante's View. Na 19 kilometer heb je een wijds uitzicht over geheel Death Valley. In het park kan je naar verschillende uitzichtpunten zoals Artist Palette, Zabriskie Point, Badwater en Devil's Golfcourse.

14 Death Valley NP - Mammoth Lakes 329 km

Het contrast tussen Death Valley en de bestemming van vandaag kan bijna niet groter zijn. Je rijdt vandaag de bergen in die wel wat weghebben van de Alpen. Eindbestemming is Mammoth Lakes, wat van origine een wintersportdorp is. Geniet van de meren ten zuidwesten van het centrum, en de 'loop' bovenop Mammoth Mountain, waar je onder andere Devil's Postpile National Monument vindt.

15 Mammoth Lakes - Yosemite NP 125 km

Vandaag gaat de reis verder over de Tiogapas naar Yosemite National Park. Dit is een prachtig aangelegd natuurpark met verschillende wandelpaden naar de mooiste punten van het park. Je kan in het park gebruik maken van pendelbussen om in één dag zoveel mogelijk te zien.

16 Yosemite NP 0 km

Op de tweede dag in het park stop je eerst bij Mariposa Grove waar je reusachtige sequoiabomen kan bekijken. Daarna je Glacier Point Road op, eindigend bij een bijzonder uitzicht op de rotsformatie Half Dome. In de avond kan je bijkomen in één van de restaurants in Oakhurst.

17 Yosemite NP - San Francisco 310 km

Je rijdt vandaag in 4 uur tijd van de bergen naar de kust. Eindbestemming van de reis is The City By The Bay, San Francisco. Vanuit je centraal gelegen hotel kan je gelijk de stad verkennen. Geniet van een ritje met een historische cable car en bezoek Fisherman's Wharf.

18 San Francisco 0 km

De laatste volle dag van de reis kan je gebruiken om te fietsen over de Golden Gate Bridge naar Sausalito. Bezoek ook het Golden Gate Park, met de bekende Painted Ladies huizen. Sluit de dag af met een bezoek aan Alcatraz in de vroege avond, waarbij je kan genieten van de zonsondergang op het gevangeniseiland.

19 Vertrek San Francisco Vlucht

Je levert je auto vandaag weer in en gaat naar de luchthaven. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en zijn exclusief vluchten en autohuur. Indien je de intercontinentale vlucht via ons regelt, zijn de binnenlandse vluchten inbegrepen bij het internationale ticket. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.759,-
advies op maat offerte

Rondreis West-USA i.c.m. New York, Boston of Florida

Combineer het westen met New York of andere regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know