Family Fun - Florida

De hoogtepunten van Florida

1 Aankomst Orlando Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Orlando. Je haalt je auto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Orlando 0 km

The City of Fun! Orlando is dé stad als het gaat om amusement en entertainment. Er is geen stad in de wereld die zoveel attractieparken en waterparken in de buurt heeft liggen als Orlando.

3 Orlando 0 km

Walt Disney World, Universal Studios, Seaworld en het Kennedy Space Centre zijn voorbeelden van legendarische parken met een once-in-a-lifetime ervaring!

4 Orlando 0 km

Naast alle pretparken is Orlando ook een paradijs voor winkel- en uitgaansliefhebbers met diverse shopping outlets en de International Drive met hotels, restaurants en bars.

5 Orlando - Naples 313 km

Vandaag vertrek je naar Naples, een rijke stad met luxe huizen, genoeg winkel mogelijkheden, golfbanen en prachtige stranden.

6 Naples 0 km

Vergeet niet op Naples Pier te genieten van een fantastische zonsondergang. Ook worden op Naples Pier vaak dolfijnen en schilpadden gespot.

7 Naples - Duck Key 305 km

Vandaag reis je naar het zuiden, naar de Florida Keys. Relaxen aan een wit zandstrand, een zeiltocht maken of zwemmen met dolfijnen? Het is allemaal mogelijk bij Duck Key!

8 Duck Key - Key West 97 km

Bij Key West zul je het ultieme vakantiegevoel ervaren. Wuivende palmbomen, hagelwitte zandstranden en prachtige wateren. De zonsondergang is hier fantastisch!

9 Key West 0 km

Naast de stranden kun je op Key West ook terecht voor culturele activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Shipwreck Museum, het Ernest Hemingway huis of de Old Town met haar Victoriaanse huizen.

10 Key West - Miami 256 km

Vandaag reis je weer naar het noorden, naar de meest bruisende en hippe stad van Florida. Vooral de omgeving bij South Beach is interessant vanwege hotels, stranden en restaurants.

11 Miami km

Een bekende hotspot is Ocean Drive, waar mensen lopen te pronken, dure auto’s af en aan rijden, gewoon om gezien te worden. Bovendien is Miami the place to be qua uitgaansmogelijkheden.

12 Vertrek Miami Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Attractieparken, spannende tochten en strand

Plezier voor het hele gezin in Florida

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know