Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een cruisereis is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Maya ruïnes in Cozumel
Excursie Maya ruines Cozumel
Ligt het Mexicaanse eiland Cozumel op de vaarroute van jouw cruise? Dit tropische eiland is bekend vanwege de prachtige stranden en de goede duik- en snorkelmogelijkheden. Maar wanneer je ook wat wilt meekrijgen van de oude Mexicaanse cultuur is deze halve dagexcursie echt wat voor jou! Er zijn namelijk heel wat oude Maya ruïnes op Cozumel te vinden. De trip start met een bezoek aan de archeologische Maya-vindplaats in San Gervasio waar een gids je een rondleiding geeft en je meer vertelt over de bijzondere geschiedenis hiervan. Na een heerlijke lunch brengt de gids je naar de mooiste plek van het eiland om te kunnen snorkelen bij kleurrijke koraalriffen. 
Indicatieprijs:    € 86,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur

Zwemmen met varkens op de Bahama’s
Excursie Bahamas zwemmen met varkens
Vanuit Nassau vertrek je per boot naar verschillende eilanden die onder de eilandengroep Bahama’s vallen. Tijdens deze dagexcursie bezoek je drie prachtige eilanden. De eerste stop is bij Meek’s Patch waar veel zwemmende varkens leven. Je kunt deze varkensvrienden voeden, met ze op de foto op het strand of je kunt zelfs met ze gaan zwemmen. Dierenliefhebbers kunnen hun geluk niet op met deze schattige beesten. Op het eiland Spanisch Wells ga je lekker lunchen in een schilderachtig plaatsje. De derde stop is op een onbewoond eiland waar je kunt genieten van de rust en de ongereptheid. Je komt als herboren terug!    
Indicatieprijs:    € 252,- p.p.
Duur:                Circa 7 uur

Snorkeltour Grand Bahama
Excursie Snorkeltour Grand Bahama
In de haven van Freeport stap je aan boord van een catamaran. Deze catamaran brengt je naar Peterson Cay National Park waar een magische onderwaterwereld op je staat te wachten. Alleen al de catamarantocht is een gave belevenis! Spring samen met een gids het ondiepe water in om de mooiste koraalriffen en vissen te verkennen. Snorkeluitrusting krijg je van jouw gids.
Indicatieprijs:    € 51,- p.p.
Duur:                 Circa 3 uur
   

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Vanuit Miami cruise je door de Caribbean

Verleng je rondreis met een cruise

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know