Spice up your trip!

Een rondreis door Florida is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Moerasbootsafari door de Everglades
Moerasbootsafari EvergladesStap in een moerasboot en kom oog in oog te staan met de alligators van de Everglades! Met een avontuurlijke tocht op een moerasboot is de kans op het spotten van alligators en ander wildleven in hun natuurlijke leefomgeving heel goed mogelijk. Een gids zal je tijdens de tocht alles vertellen over het unieke ecosysteem in het park en de verschillende diersoorten. Na deze tocht kun je ook een spannende alligatorshow bijwonen en heb je tijd om het Everglades National Park op eigen gelegenheid te verkennen. Houd je fototoestel bij de hand om slangen, wasberen, vogelsoorten en alligators te spotten!
Indicatieprijs:    € 25,- p.p. 
Duur:                Circa 5 uur

Zwemmen met zeekoeien
Zwemmen met zeekoeienCrystal River is de thuisbasis van ’s werelds grootste populatie bedreigde zeekoeien. Een gids neemt je mee naar de waterbronnen waar deze beesten te vinden zijn. Ga te water met een snorkelset of duikuitrusting en zwem tussen de zeekoeien door! Je zult versteld staan hoe bijzonder deze unieke zeezoogdieren zijn. De zeekoeien erg tam en traag waardoor je ze van dichtbij kunt bewonderen.
Indicatieprijs:    € 48,- p.p. 
Duur:                Circa 3 uur  

Kennedy Space Center Tour
Kennedy Space Center TourOp 45 minuten rijden van Orlando ligt Cape Canaveral waar het Kennedy Space Center is gevestigd. Het Kennedy Space Center is de ‘place to be’ als je alles wilt weten over de astronomie. Zo kun je hier exposities bekijken, een bustour over het complex maken, echte astronauten ontmoeten, in een NASA space shuttle simulator stappen en onder een ontzettend grote raket doorlopen. Kortom: je kijkt je ogen uit met een bezoek aan het Kennedy Space Center! De gehele dag kun je gebruik maken van een gids die je alles vertelt over het heelal en hoe astronauten leven in de ruimte. 
Indicatieprijs:    € 48,- p.p.
Duur:                Circa 10 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

The Sunshine State

Klassieke rondreis van kust naar kust

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know