Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Camperrondreis

Camperrondreis

Camperrondreis

Op 26 January 2018.

Waan je midden in de natuur tijdens een camperrondreis 
Je trekt de deur van de camper achter je dicht en je bevindt je midden in de natuur! Ideaal voor natuurliefhebbers. Parkeer je camper in de omgeving van een nationaal park of langs het strand en je bent binnen een korte tijd op plaats van bestemming.

Ga op avontuur met een camper
Ben je klaar met al die strak ingerichte hotelkamers? Wil jij de weide wereld in trekken? Wees een echte avonturier en maak jouw ultieme roadtrip per camper. Met een camper kan je veel zien in een korte tijd. Ga lekker op de bonnefooi, vaak is reserveren bij een camping niet nodig.

Met de camper op pad staat gelijk aan ultieme vrijheid
Geen tijdsdruk, je kan gaan een staan waar je wil en stopt op plekken die de moeite waard zijn. Dat is pas vakantie! Met een camper ben je niet gebonden aan één plek zoals een hotel van waaruit je leuke excursies kan ondernemen. Dit biedt meer mogelijkheden om meerdere gebieden in één vakantie te bezoeken. Zie je onderweg een leuke plekje, maar had je dat niet in de planning? Geen punt! Met een camper bepaal je zelf hoe lang en waar je verblijft.

Een camper is gezellig 
Wist je dat met een camper op pad gaan goed is voor de onderlinge band? Treur niet als het een dag slecht weer is. Blijf lekker met je reisgenoten in de camper en ga onder het genot van een drankje lekker ‘ouderwets’ spelletjes spelen zoals Monopoly. Je hoeft geen held achter het stuur te zijn om een camper te besturen. Met een camper zit je hoger in vergelijking met een huurauto, hierdoor heb je ideaal zicht op de weg. We helpen je graag verder met het samenstellen van jouw perfecte camperrondreis!