Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Voor de nieuwsgierige Wie Is De Mol volgers:

Voor de nieuwsgierige Wie Is De Mol volgers:

Voor de nieuwsgierige Wie Is De Mol volgers:

Vanaf 7 januari krijg je 10 weken lang de meest adembenemende beelden van Oregon te zien tijdens het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol. Wij hebben de eerste beelden mogen zien en kijgen direct zin om zelf deze regio te bezoeken!

 

Oregon staat bekend om haar zeven wonderen: wat dacht je van Mount Hood of de grandeur van de Columbia River Gorge. De prachtige kustlijn, de Painted Hills, de vulkanische asbergen Smith Rock, de Wallowas alpentoppen en Crater Lake, het diepste meer in Amerika.

 

Het is een stukje Amerika dat nog wat minder bekend is bij de Nederlandse toerist. Wij hebben prachtige routes samengesteld zodat u kennis kunt maken met deze regio. Wordt u ook geinspireerd door de beelden? Maak dan snel een afspraak en wij gaan met plezier jouw reis op maat samenstellen.

 

 

Nice 2 know