Grand Africa Voyage

Grand Africa Voyage

Grand Africa Voyage

Wil jij héél Afrika leren kennen, heb je de tijd en wil je een unieke reis maken? Stap dan in oktober 2020 aan boord van de MS Amsterdam van de Holland America Line en vaar in 79 dagen rondom het Afrikaanse continent.

Je reis start op 3 oktober 2020 in Boston,Amerika en vanuit hier vaar je in 79 dagen rondom Afrika en steek je de oceaan weer over om op 21 december 2020 in Florida deze unieke reis te eindigen.

Het is niet niks, zo'n reis als deze... maar past het in jouw straatje, dan zal je Afrika met al haar cultuur, natuur en gastvrijheid op unieke wijze leren kennen. Je vaart mee aan boord van de MS Amsterdam. Aan alles is gedacht aan boord van dit cruiseschip zodat je ook tijdens je cruisedagen op zee kan genieten van de reis.

Boek je uiterlijk uiterlijk 28 februari 2020 deze reis, dan profiteer je van verschillende vroegboekvoordelen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer gegetailleerde informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze cruisespecialisten of maak een afspraak in onze Belevingswinkel in Tilburg. 

Nice 2 know