Genomineerd voor Zoover Award

Genomineerd voor Zoover Award

Genomineerd voor Zoover Award

We zijn genomineerd voor de Zoover Awards 2017. Vanaf 13 februari tot en met 31 maart 2017 kan er gestemd worden. We maken kans op een Award in de categorie Reisbureau. Beleef Reizen is onderdeel van Disma Reizen. Onder deze naam staat onze nominatie ook op de site van de Zoover Awards. 

Klik hier om uw stem op ons uit te brengen

Maak kans op een vakantie voor twee personen t.w.v. €900!
Breng je stem uit op Beleef Reizen / Disma Reizen en maak kans op een vakantie voor twee personen t.w.v. €900,-. Je hebt de keuze uit een 5 – daagse trip naar Brixen im Thale, Kirchberg of Westendorf gedurende de zomer of de winterperiode van 2017 / 2018. Je mag iemand meenemen en samen verblijven jullie 4 nachten in driesterrenhotel in het stadje Brixen im Thale, Kirchberg of Westendorf. Het verblijf is gebaseerd op half pension, inclusief een 2- daagse skipas. Tevens mag je gratis deelnemen aan activiteiten die wekelijks vanuit de VVV worden georganiseerd zoals fatbiken, rödeln of winter hiken.

Maak elke week kans op Vakantiepakket van fonQ.nl t.w.v. €150,-
Wekelijks verloot Zoover een Vakantiepakket van fonQ.nl t.w.v. € 150 onder de stemmers. Het vakantiepakket bestaat uit leuke en nuttige vakantie gadgets als een bluetooth speaker, bluetooth headset, design waterfles en een Eastpak rugzak.

Bedankt voor je stem! Cadeautje voor jou
Iedereen die een stem uitbrengt ontvangt op maandag een fonQ.nl kortingscode t.w.v. €7,50 te besteden in de webshop. Deze voucher is inwisselbaar tot en met 30 juni. Ga naar fonQ.nl voor de voorwaarden.

Nice 2 know