Disma Reizen in de prijzen

Disma Reizen in de prijzen

Disma Reizen in de prijzen

Ons moederbedrijf Disma Reizen is Zoover Award Winner 2018!

De beste reisorganisaties van Nederland zijn bekendgemaakt in Hotel Arena in Amsterdam tijdens de Zoover Awards 2018. Er is massaal gestemd op de favoriete reisbedrijven. Disma Reizen passeert landelijke reisbureaus en werd uitgeroepen tot één van de beste reisbureaus van Nederland! 

De populairste of de beste?
Zowel kleine als grote vakantieaanbieders maakten kans op een Zoover Award, omdat er onderscheid is gemaakt tussen reisorganisaties met het meeste aantal stemmen (populairst) en het hoogste waarderingscijfer (beste). Het waarderingscijfer is gebaseerd op cijfers gegeven voor de prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Er was een minimum van 250 stemmen nodig om kans te maken op een award!

Disma Reizen nam in beide categorieën een prijs mee terug naar Brabant. Een prachtige 9,3 als waarderingcijfer en een bijzondere runner up positie in de populariteitstitel. 

“Bedankt voor alle stemmen en mooie beoordelingen die we hebben mogen ontvangen. Voor ons weer een extra impuls om de meest mooie reizen voor u samen te stellen, want vakanties zijn en blijven onze passie!”

 
Nice 2 know