China Southern Airlines

China Southern Airlines

China Southern Airlines

Via het ultra-moderne Guangzhou Baiyun International Airport, verbindt China Southern Airlines Europa met Azië. Vanuit Guangzhou biedt China Southern Airlines overstappen aan naar 130 bestemmingen binnen China en 20 bestemmingen in Zuidoost Azië. Naar bestemmingen als Ho Chi Minh Stad, Phnom Penh, Manila, Jakarta en Yangon bedraagt de overstaptijd in Guangzhou minder dan 2,5 uur.

Vanwege het grootte netwerk van China Southern Airlines in Azië kan je eenvoudig vluchten naar verschillende bestemmingen in Zuidoost Azië combineren. Het is mogelijk om je reis te beginnen in Vientiane en te eindigen in Ho Chi Minh Stad en van daaruit via Guangzhou terug te vliegen naar Amsterdam.

China Southern Airlines is de grootste vliegtuigmaatschappij van Azië en vierde wereldwijd. In 2016 heeft deze 4-sterren carrier meer dan 115 miljoen passagiers vervoerd. Met de moderne vloot van ruim 700 toestellen, waaronder de Airbus 380, Boeing 787 Dreamliner en Boeing 777, biedt China Southern 2600 dagelijkse vluchten aan naar 200 bestemmingen in meer dan 40 landen en regio’s wereldwijd.

Vraag je Beleef Azië reisspecialist naar de mogelijkheden van China Southern Airlines bij het samenstellen van jouw reis.

Nice 2 know